fcb.portal.reset.password
Ludovic Giuly s'ha fotografiat amb la samarreta commemorativa del 30è aniversari del Museu davant de la Champions que va conquerir a París el 2006

Ludovic Giuly davant de la Lliga de Campions que va conquerir el 2006 a París - FOTO: VICTOR SALGADO-FCB

Ludovic Giuly ha visitat el Museu del FC Barcelona. L’exdavanter blaugrana ha rebut una samarreta commemorativa del Museu amb motiu del seu 30è aniversari, i s’ha fotografiat amb la Lliga de Campions que va aconseguir amb el Barça a París l’any 2006. A més, ha pogut repassar els millors anys del Club en una visita guiada pel Museu. El davanter francès va vestir la samarreta blaugrana durant tres temporades (2004-2007), en les quals va conquerir dues Lligues, una Copa d’Europa i dues Supercopes d’Espanya.

Giuly guarda un molt bon record de la seva etapa al club blaugrana, i ha recordat que jugar al costat de Leo Messi va ser “increïble”. El francès ha afirmat que estava segur que arribaria molt lluny, i ha assegurat: “Amb l’enorme qualitat que exhibia Leo Messi tant als partits com als entrenaments, estava convençut que jo m’hauria assegut a la banqueta molts partits en benefici del crac argentí”. “Messi té coses que no tenen els altres jugadors, és increïble, el millor del món”

L’exdavanter del Barça ha destacat: “Messi té coses que no tenen els altres jugadors, és un crac, amb una capacitat innata, és un jugador increïble, el millor del món, i jo ho sabia fa deu anys quan estava aquí”.

Finalment, Giuly ha volgut recordar la Final de París que Leo Messi no va poder jugar per lesió, i ha reconegut: “Tot l’equip estava amb ell; sabíem que era molt jove i que tenia molt recorregut i, al final, ha tingut l’opció de jugar i guanyar dues Champions i té més títols que jo”.

Tornar a dalt