fcb.portal.reset.password

Thuram, en la xerrada de 'FutbolNet'

Encara amb la final de la Copa d’Europa de Berlín a l’horitzó, l’exjugador del FC Barcelona i de la Juventus Lilian Thuram ha valorat la temporada de l’equip blaugrana i ha assegurat que “el Barça va ser just vencedor, perquè va jugar millor que el rival”. A més, s’ha mostrat admirador de l’equip català, “més equilibrat que el d’abans”.

“Actualment, defensa millor i té un joc ofensiu més imprevisible. És impressionant.”, ha comentat en unes declaracions que el francès va fer aquest dimarts a Barcelona, en una sessió educativa sobre el racisme amb una trentena de joves dins del projecte ‘FutbolNet’. El francès va explicar les seves experiències personals en aquest àmbit i els va ajudar a detectar i entendre les bases culturals dels comportaments racistes i discriminatòries en els nostres dies. Però, la proposta educativa no només va servir per reforçar els valors i el caràcter esportiu sinó també perquè Thuram, com a exjugador que és, parlés, també, sobre tres noms propis de l’actual plantilla del FC Barcelona.

El primer, el de Mascherano, “un futbolista que sempre és una sort tenir dins d’un vestidor per la seva mentalitat guanyadora”. També ha elogiat Leo Messi, un jugador “que es diverteix i que dóna una imatge molt positiva dels futbolistes”. Perquè, en aquest sentit, Thuram ha assegurat que “és una persona humil i tranquil·la, un gran exemple per als nenes, ja que podem veure que un gran jugador por ser una gran persona. 

Per acabar, també ha volgut parlar de Xavi i de la seva futura vinculació al FC Barcelona. “Espero que algun dia Xavi pugui tornar com a entrenador, perquè és una d’aquestes persones que formen part de la filosofia del joc del Barça i la podrien fer créixer encara més”, ha sentenciat.


Entrevista Lilian Thuram (CAT) by fcbarcelona
Tornar a dalt