L’estrena del nou Barça, al ‘New York Times’

L’estrena del nou Barça, al ‘New York Times’

Sota el títol “Un barça renovat recupera la brillantor” el diari novaiorquès destaca el debut del Barça a la Lliga Messi, la irrupció de Munir, els nous fitxatges i la direcció de Luis Enrique, claus en aquesta recuperació, segons el rotatiu

L’estrena del Barça a la Lliga no va passar inadvertida als ulls de Rob Hughes, comentarista de futbol del ‘New York Times’, que, a la seva columna setmanal de Global Soccer, destaca l’actuació de l’equip amb les noves incorporacions al camp i a la banqueta davant l’Elx.

A l’article, publicat aquest dimarts a l’‘International New York Times’, el periodista britànic explica que el Club sembla haver deixat enrere els entrebancs viscuts en els darrers mesos i, sota la direcció de Bartomeu, la Junta Directiva i Andoni Zubizarreta, ha dut a terme “l’etapa de reconstrucció més completa de la dècada”. La base d’aquesta renovació torna a ser Leo Messi, de qui Hughes explica que “no ha estat simplement ballant amb la pilota com només ell sap fer, sinó que és una evidència que torna a gaudir amb el joc”.

Actuacions de Munir i Rakitic

Hughes també destaca en aquest nou Barça la irrupció de Munir, de qui diu que “ha entrat en el primer equip com si hagués nascut per fer-ho”; la direcció de Luis Enrique, un entrenador que “està cercant uns materials més forts per barrejar-los amb els artístics”, i els nous fitxatges, com Rakitic, el qual defineix com “un jugador dotat que fa la feina al mig del camp”.

Tots ells, segons Hughes, reforcen un equip en el qual, en tot cas, “com es va demostrar diumenge, el joc de passes i moviments sense pilota continuen sent l’essència del seu joc”. “Un segell Made in La Masia, més que un club”, conclou l’analista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut