Les sensacions de Marc Bartra i Sergi Roberto

Les sensacions de Marc Bartra i Sergi Roberto

El central català valora positivament l’’stage’ per fer pinya com a equip Els nois del planter veuen un Luis Enrique similar al del Barça B, però més reforçat Bartra i Sergi Roberto volen demostrar que són capaços de jugar minuts al primer equip

A l’últim dia de l’‘stage’ a Birmingham, Marc Bartra i Sergi Roberto han passat per les càmeres de BarçaTV i la web del club, on han explicat les seves impressions durant l’estada a St. George’s Park.

Central i migcampista han valorat positivament l’’stage’. Bartra creu que és bo per fer grup ja què “no només passes hores amb els companys dedicant-te al futbol”. El primer equip ha conviscut cinc dies on han s’han vist més que les dues hores d’entrenament. “Normalment ens veiem per entrenar, però aquí dorms, tens hores mortes amb ells, pots jugar al billar, al ping pong...”. Per la seva banda, Sergi Roberto veu com els entrenaments s’ha incrementat i el tècnic té més temps per aportar la seves idees: “Estem treballant el tema tàctic, però sobretot el físic. Tot ho treballem amb la pilota, amb temes ofensius i defensius”, ha explicat el de Reus.

La manera de fer de Luis Enrique

Sobre la manera de treballar de Luis Enrique, tots dos coincideixen en què no ha variat tan la manera de fer de l’asturià. “En Luis ens motiva moltíssim. L’any amb el B van ser èpoques molt bones i ara podem fer-ho amb el primer equip, molt més preparats, amb les ganes de fer-ho bé i d’entrenar fort”, ha explicat Bartra.Sergi Roberto ha afegit: "Estem treballant pràcticament igual que com ho fèiem en el B, el cos tècnic és quasi el mateix, ha canviat molt poc".Tot ho treballem amb la pilota, amb temes ofensius i defensiusBartra ha aprofitat per elogiar el nou entrenador. De fet creu que “ ha sortit molt reforçat de tot els anys que ha estat fora, amb els anys que ha estat a la Roma i al Celta”. Ha continuat: “no només coneix el què hi ha aquí, sinó també el què hi ha altres llocs i ha arribat molt reforçat, tant a nivell físic com tàctic”.

La hora de la veritat

Per últim, els dos nois del planter saben que aquest any és la prova de foc, han de demostrar que poden disputar minuts. El migcampista té clar que “intentaré tenir els màxims minuts possibles, per poder dir-li a Luis Enrique que puc jugar”. Bartra, per la seva banda, té una mica més de recorregut que el seu company, però "he passat per totes... de tenir pocs minuts a tenir-ne molts en partits molt importants. Crec que arribo preparat per aquest nou repte". Tot i així, Sergi Roberto el que vol és que com “equip poder estar lluitant fins al final pels títols i poder guanyar els màxims possibles", han conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut