fcb.portal.reset.password

Les dues pilotes amb les que Messi ha passat a la història / FOTO: Facebook Leo Messi

En una setmana màgica, Leo Messi va escriure una de les pàgines més importants de la història de la seva carrera superant dos rècords memorables. L'argentí es va convertir en el màxim golejador de la història de la Lliga en superar els 251 gols de Telmo Zarra, i uns dies més tard va superar els 71 gols de Raúl per convertir-se en el màxim golejador de la Lliga de Campions. Però Messi és insaciable, i no va tenir prou amb superar els rècords. A més, ho va fer, en ambdós casos, amb un hat-trick.

Uns dies després de passar a la història, Leo Messi va voler compartir una fotografia molt especial amb tots els seus fans i admiradors. L'argentí va publicar als seus perfils de les xarxes socials una imatge de les dues pilotes amb les que va superar els rècords. Els companys d'equip de Messi van dedicar les pilotes que ja formen part de la història del futbol i del Barça.

Protagonista mundial

El dia després de superar els rècords, Leo Messi es va convertir en el focus d'atenció dels mitjans de comunicació esportius i de molta premsa generalista d'arreu del món, que van destacar la figura històrica de l'argentí. Ara, a més, rep un homenatge especial per part de la UEFA, que li dedica la portada de la seva revista 'Champions'. La publicació del màxim organisme del futbol europeu exalça la figura de Leo Messi i el defineix com "un geni".

Tornar a dalt