fcb.portal.reset.password

Les 'Hypervenom II' són les noves botes de Nike de Neymar Jr / VÍCTOR SALGADO - FCB

Neymar Jr és la principal imatge de les noves ‘Hypervenom II’ de Nike, unes botes que fan un pas endavant en disseny i tècnica per afavorir la comoditat dels jugadors que les utilitzin. Les noves joies de la marca esportiva van ser presentades en un acte celebrat a l’Avantllotja Presidencial del Camp Nou, en un acte en què van participar tres dels dissenyadors que han creat les noves botes.

Max Blau, Phil Woodman i Nathan Van Hook van presentar les novetats estètiques i les principals característiques tècniques, que converteixen les ‘Hypervenom II’ en una joia per als peus de Neymar Jr i la resta de futbolistes que les llueixin.

“A Nike ens agrada superar-nos, i després de les ‘Hypervenom I’, volíem anar més enllà”, deia Max Blau. El dissenyador explicava que la segona versió afavoreix “els constants canvis de direcció” i “l’agilitat” de jugadors com Neymar Jr. “Manté el peu més centrat per eliminar qualsevol distracció”, definia. Aquesta, precisament, és una de les peticions dels futbolistes, segons Max Blau: “Els jugadors volen oblidar-se de les botes, que no siguin una distracció del seu joc”.

Finalment, Max Blau explicava la importància de Neymar en el disseny des les ‘Hypervenom II’: “L’alegria i la naturalitat de Neymar fan que la seva personalitat inspiri el disseny de les noves botes”.


Nike Hypervenom II new boots presented por fcbarcelona
Tornar a dalt