fcb.portal.reset.password

El dia 7 els socis poden sol·licitar una de les entrades disponibles per al Barça-Madrid

Des de dimarts 7 d’octubre, a les 10 hores, i fins dimecres 8 d’octubre, a les 19 hores, estarà obert el procés per demanar entrades per al partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona a l’Estadi Santiago Bernabéu, que es jugarà el dia 25 d’octubre (18 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que es vulgui viatjar junts.

Les entrades costen 70 euros

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 500 entrades que tindran un preu únic de 70 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (340) i les penyes (85). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.
Sorteig el dia 9

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dijous 9 d’octubre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, entre el 9 i el 10, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::++Formulari d'inscripció::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formrealmadrid2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();