Les entrades per a la Champions del Camp Nou, a partir del 2 de setembre

Les entrades per a la Champions del Camp Nou, a partir del 2 de setembre

Dimarts s’obre el període de venda d’entrades per als partits de Lliga de Campions a casa, exclusiu per a socis

Aquest dimarts 2 de setembre, a partir de les 10 del matí, s’inicia el període de venda d’entrades per als partits de la fase de grups de la Lliga de Campions que es jugaran al Camp Nou amb APOEL de Nicòsia, Ajax d’Amsterdam i Paris Saint Germain com a rivals de la lligueta.

El primer dia la venda serà exclusiva per a socis del FC Barcelona sense abonament a l’Estadi, en què gaudiran d’un 20% de descompte en el preu de l’entrada. El dia següent, el 3 de setembre a les 10 del matí, la venda s’obrirà a la resta de públic.

Els canals de venda són a través del lloc web www.fcbarcelona.cat i www.ticketmaster.com, el telèfon 902 18 99 00, les FCBotigues, Punts d’Informació de Turisme de Barcelona, FNAC, Carrefour, i les Taquilles del Club.

Recordem que el FC Barcelona debutarà a la Lliga de Campions 2014/15 al Camp Nou davant l’APOEL de Nicòsia. El partit es jugarà el 17 de setembre i les entrades van dels 39 als 114 euros. A la tercera jornada de la fase de grups vindrà l’Ajax, el 21 d’octubre. Les entrades oscil·len entre els 49 i els 139 euros. Finalment el PSG visitarà l’Estadi el 10 de desembre, en l’últim partit de la lligueta de la Champions. En aquest cas els preus de les entrades van dels 59 als 159 euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut