fcb.portal.reset.password

Els aficionats nord-americans i mexicans podran veure el Barça en acció / FOTO: ARXIU FCB

La Junta Directiva ha aprovat aquest dilluns a la tarda una gira del primer equip als Estats Units i Mèxic per al proper estiu. D’aquesta manera, el primer equip del FC Barcelona tornarà al continent americà quatre anys després dels seus últims partits de pretemporada allà.

Tot i no haver encara dates ni estadi confirmats, se sap que serà la quarta vegada en l’última dècada que el FC Barcelona faci la seva gira per terres americanes. De fet, el conjunt blaugrana ja va trepitjar els Estats Units i Mèxic l'any 2006 (Monterrey, Los Ángeles, Houston i Nova York), just després de guanyar la Champions a París.

Curiosament, va repetir gira als Estats Units –sense Mèxic- al 2009 (Los Àngeles, Seattle i San Francisco) i al 2011 (Washington, Miami i Dallas), anys en què  també s’havia guanyat la Lliga de Campions.

Cal recordar que al 2012 l’equip va realitzar diversos amistosos per Europa, que al 2013 va viatjar a Àsia i que al 2014, ja amb Luis Enrique a la banqueta, el FC Barcelona va fer una estada d’una setmana a Birmingham i després va disputar fins a tres amistosos a Niça, Ginebra i Hèlsinki.

Tornar a dalt