fcb.portal.reset.password

Leo Messi és el màxim golejador del Barça aquesta temporada amb 23 gols / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Leo Messi va tornar a veure porteria en l’últim partit del Barça de l’any 2014. El ‘10’ blaugrana va tancar la golejada (5-0) contra el Còrdova i va confirmar una tendència curiosa en el primer tram d’aquesta temporada. Messi sempre ha fet gols, però aquesta temporada s’està especialitzant en fer gols amb la dreta, la seva cama, a priori, menys eficaç. Dels 15 gols que duu Messi a la Lliga, set han estat amb el peu dret, set més amb l’esquerre i un amb el cap.

En estat de gràcia

L’estat de forma de l’argentí l’ha portat a veure porteria amb facilitat en els últims partits. En les últimes cinc jornades de Lliga, Messi ha marcat vuit gols en tres partits. Va fer un hat-trick contra el Sevilla que el va servir per superar el rècord de Zarra i convertir-se en el màxim golejador històric de la Lliga; va repetir amb tres gols més en el derbi contra l’Espanyol, i va fer un doblet aquest dissabte contra el Còrdova. D’aquests vuit gols, cinc han estat amb la dreta. Un fet que reflecteix la contínua millora i progressió de l’astre argentí.

Els gols amb la dreta no són fruit de la casualitat, ja que és una tendència que es repeteix a la Lliga de Campions. Messi ha marcat la meitat dels seus gols a la fase de grups de la Champions amb la seva cama menys bona. Dels vuit que ha marcat, quatre han estat amb el peu dret, tres amb l’esquerre i un més amb el cap. A Nicòsia, contra l’Apoel, es va donar un fet inèdit fins aleshores: Messi va aconseguir un altre hat-trick, però ho va fer amb tres gols amb la cama dreta. Amb 23 gols entre Lliga i Champions, Leo Messi segueix sent el màxim golejador de la temporada del Barça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();