fcb.portal.reset.password

Infògràfic del rècord de Messi.

Amb un hat-trick a Nicòsia, Leo Messi s’ha convertit en el màxim realitzador de la història de la Lliga de Campions. Ha arribat als 74 gols, superant així el rècord que posseïa Raúl González. De fet, l’argentí ja havia igualat la xifra del madrileny en l’anterior jornada, al camp de l’Ajax. El tercer de la classificació de millors artillers de la competició és Cristiano Ronaldo, amb 70. Dels tres, Messi és clarament el que té una millor mitjana de gols per partit (0,81).

Es dóna la circumstància que davant l’Apoel ha anotat el primer hat-trick amb la dreta. 11 gols ha marcat amb aquesta cama en Champions, 59 amb l’esquerra i 4 amb el cap. Messi ja suma 34 dianes a domicili a Europa i 38 al Camp Nou, per 2 en terreny neutral (a Roma i a Wembley). Iniesta (9) i Alves (8) són els millors passadors del ‘10’, que ha estat el màxim golejador de les edicions del 2009, 2010, 2011 i 2012.

D’aquesta manera, Leo Messi bat un nou rècord tres dies després d’esdevenir el màxim golejador de la història de la Lliga.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();