Leo Messi i Mascherano busquen la semifinal del Mundial

Leo Messi i Mascherano busquen la semifinal del Mundial

L’Argentina s’enfronta aquest dissabte (18 hores) amb Bèlgica a Brasília en els vuitens de final Messi, autor de quatre gols en aquest Mundial, buscarà tornar a decidir un triomf per a l’’albiceleste’

Aquest dissabte es disputa la segona jornada dels quarts de final del Mundial del Brasil, i l’Argentina de Leo Messi i Javier Mascherano entra en joc. Després de la classificació de Neymar Jr i Dani Alves amb el Brasil, l’’albiceleste’ també buscarà una plaça a les semifinals. Se la jugarà amb Bèlgica, una de les seleccions que millor futbol han ofert fins al moment, a les 18 hores a l’estadi Nacional de Brasília.

Bèlgica, rival a tenir en compte

El combinat d’Alejandro Sabella tindrà davant un dels equips més joves de tot el Mundial, i un dels que està jugant un futbol més vistós. A la selecció belga destaquen figures emergents com la de Thibaut Courtois (22 anys), Eden Hazard (23), Marouane Fellaini (26) i Romelu Lukaku (21), a més de jugadors contrastats com Vincent Kompany i Vertonghen.

El combinat dirigit per Marc Wilmots, a més, ha saldat els seus quatre partits amb victòria. Va tancar la fase de grups amb els nou punts possibles després de guanyar Algèria (2-1), Rússia (1-0) i la República de Corea (0-1). Posteriorment, als vuitens, va necessitar la pròrroga però també es va acabar imposant per 2-1 als Estats Units.

Messi, sempre decisiu

Al bàndol argentí ha destacat un nom per sobre de la resta: Leo Messi. El crac blaugrana és l’únic jugador del Mundial que ha rebut quatre guardons al ‘Jugador del Partit’ en els quatre enfrontaments que ha disputat el seu equip. Amb quatre gols i una assistència d’or en el partit de vuitens, el ‘10’ ha estat decisiu perquè l’Argentina arribi als quarts de final. Igual que el seu rival, l’albiceleste’ va guanyar els tres partits de la fase de grups (Bòsnia, l'Iran i Nigèria), i va necessitar la pròrroga als vuitens contra Suïssa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut