fcb.portal.reset.password

Leo Messi / FCB

Les efemèrides golejadores de Leo Messi se succeeixen amb assiduïtat. En aquest cas, l’argentí ha arribat als 400 gols oficials amb el FC Barcelona, marcats en 471 partits. Les estadístiques de cara a porteria de Leo Messi són espectaculars. L'astre argentí té una mitjana golejadora de 0'85 gols per partit, una xifra només a l'abast dels millors golejadors de la història del futbol.

Ha marcat en totes les competicions oficials que ha jugat amb el Barça. Sis. A la Lliga n’ha fet 278 i ha deixat molt enrere el rècord de Zarra. A la Lliga de Campions també és el màxim golejador històric, amb 75, i a la Copa del Rei en suma 32. La resta de gols han estat a la Supercopa d’Espanya (10), a la Supercopa d’Europa (1) i al Mundial de Clubs (4).

46 gols al 2014/15

Amb la diana contra el València, el davanter argentí suma un nou gol a les seves estadístiques d’aquesta temporada. Messi, que ja ha superat els números golejadors de la  campanya passada, ha marcat 46 dianes en els 46 partits oficials que ha disputat aquest curs: 35 a la Lliga, 3 a la Copa i 8 a la Champions.

.

[[BOTOGRIS::Descarrega't el wallpaper de #Messi400 gols ++::http://fans.fcbarcelona.cat/detall/fitxa/messi-400-gols-oficials-amb-el-barcac::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt