L’Elx, primer rival a la Lliga 2014/15

L’Elx, primer rival a la Lliga 2014/15

L’equip de Fran Escribà, penúltim rival a l'última Lliga, visitarà el Camp Nou el 23 o 24 d’agost El FC Barcelona conclourà la Lliga a casa, contra el Deportivo, el cap de setmana del 23 i 24 de maig

Ja hi ha calendari de la Lliga 2014/15. El FC Barcelona arrencarà la competició contra l’Elx. Ho farà com a local, al Camp Nou, el cap de setmana del 24 i 25 d’agost. Després d’enfrontar-se al penúltim rival de l'última Lliga, els homes de Luis Enrique s’enfrontaran al Vila-real (fora), l'Athletic Club (casa), el Llevant (fora) i el Màlaga (fora), en la que serà la primera jornada intersetmanal.

El primer derbi, al desembre

Després d’enfrontar-se al Reial Madrid a l’octubre, el FC Barcelona acollirà el primer derbi de la Lliga el cap de setmana del 6 i 7 de desembre, mentre que el partit a l’estadi de l’Espanyol es disputarà el 26 d’abril.

Poques setmanes més tard arribarà el tram final de Lliga. El Còrdova (fora), la Reial Societat (casa), l'Atlètic de Madrid (fora) i el Deportivo (casa) seran els rivals a les últimes quatre jornades. D’aquesta manera, el primer i el segon classificat tornaran a veure’s les cares en el penúltim partit de Lliga. A la primera volta, culers i matalassers s’enfrontaran el 10 o 11 de gener, després d’haver obert el 2015 a Anoeta.

La primera jornada

El sorteig ha deparat una primera jornada amb els següents compromisos:

Sevilla-València
Llevant-Vila-real
FC Barcelona-Elx
Granada-Deportivo
Rayo Vallecano-Atlètic de Madrid
Eibar-Reial Societat
Reial Madrid-Còrdova
Celta-Getafe
Almeria-Espanyol
Màlaga-Athletic Club

[[BOTOVERMELL::CALENDARI ++LLIGA 2014/15::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/calendari::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut