fcb.portal.reset.password

Aficionats culers a l'Olympiastadion de Berlín / GERMÁN PARGA-FCB

L’anhel de la cinquena Lliga de Campions i del segon triplet es va fer realitat a Berlín. I uns 20.000 seguidors culers ho van viure des de les grades del majestuós Olympiastadion. Tot un sector, al darrere d’una de les porteries, estava tenyit de blaugrana. Sobretot al principi, quan es va dibuixar un mosaic espectacular amb el lema ‘més que un club’.

Els seguidors de Juventus i Barça van contribuir que la final de la Champions League de Berlín fos una festa espectacular. Les aficions van traslladat a l’Olympiastadion el respecte que prèviament havien manifestat als carrers de la capital alemanya. Això sí, animant sense defallir mai.

Explotaven els culers amb el gol matiner de Rakitic, però després van haver d’encoratjar els seus homes en els moments crítics, com el gol de Morata a la segona part. El 2-1 de Suárez i especialment el 3-1 de Neymar, en l’última jugada del partit, van desfermar l’eufòria del barcelonisme reunit a Alemanya.

La festa posterior al partit a la gespa i a la grada de l’Olympiastadion va ser de les que fan època. Primer amb la imatge icònica de Xavi aixecant la cinquena. Posteriorment ningú, ni jugadors ni aficionats, volien deixar un escenari ja inoblidable per a la història del Club. Una hora més tard de la conclusió del matx, encara quedaven protagonistes a la gespa i a la grada assegurant-se que allò que havien viscut no era un somni.

Tornar a dalt