La Xile de Claudio Bravo, a la final de la Copa Amèrica (2-1)

La Xile de Claudio Bravo, a la final de la Copa Amèrica (2-1)

L’amfitrió es va desfer del Perú a les semifinals gràcies a un doblet de Vargas i se les haurà amb l’Argentina o el Paraguai

El primer finalista de la Copa Amèrica és l’amfitrió: la Xile de Claudio Bravo. El conjunt que dirigeix Jorge Sampaoli va superar el Perú a les semifinals per un ajustat 2-1, amb el davanter Eduardo Vargas vestit d’heroi. Aconseguia així el primer bitllet per a la final des del 1987.

Superioritat numèrica

La balança es va començar a decantar cap al bàndol xilè quan al minut 20 el peruà Zambrano va ser expulsat per dues grogues. Això sí, el Perú no abaixaria els braços i resistiria fins que, just abans del descans, Vargas marcava l’1-0 en aprofitar un rebuig del pal després del tret de l’exblaugrana Alexis.

A la represa, Xile va disposar de nombroses oportunitats per ampliar l’avantatge, però seria el Perú el que trobaria l’empat amb un gol afortunat, ja que Medel batia Bravo en pròpia porta (min 60). La reacció xilena seria immediata i Vargas col·locava el 2-1 definitiu amb un golàs des de fora de l’àrea (min 64).

D’aquesta manera, Xile podria aconseguir dissabte el seu primer títol de la Copa Amèrica. El seu últim escull serà l’Argentina o el Paraguai. Per tant, si hi arriba l’albiceleste, hi haurà una final amb marcat accent culer: Bravo contra Messi i Mascherano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut