fcb.portal.reset.password

Entrades París Saint-Germain - FC Barcelona

Divendres 27 de març, des de les 10 hores, i fins dilluns 30 a les 19 hores, estarà obert el procés per demanar entrades per al partit de Lliga de Campions, corresponent l’anada dels quarts de final, entre el París Saint-Germain i el FC Barcelona que es jugarà el dimecres 15 d’abril al Parc dels Prínceps.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 2.000 entrades que tindran un preu únic de 75 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.360) i les penyes (340). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Possible sorteig, el 31 de març

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dimarts 31 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, entre el 31 de març i l’1 d’abril, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci sol·licitant. En el cas de no poder-la recollir, consulti les condicions de recollida que s’adjunten en el correu electrònic que s’envia als socis agraciats.

[[BOTOVERMELL::PSG-FCB++Sol·licita entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formpsg2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();