fcb.portal.reset.password

Entrades per a socis per al partit de Lliga de Campions entre el Manchester City i el FC Barcelona

Dilluns 2 de febrer, des de les 10 hores, i fins dimarts 3 a les 19 hores, estarà obert el procés per demanar entrades per al partit de Lliga de Campions, corresponent a l’anada dels vuitens de final, entre el Manchester City i el FC Barcelona i que es jugarà el dimarts 24 de febrer.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 2.521 entrades que tindran un preu únic de 77 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.715) i les penyes (428). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dimecres 4 de febrer se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, entre el 4 i el 5, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::MANCHESTER CITY - FC BARCELONA++Sol·licitud d'entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formmancity2015.php::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt