La selecció xilena de Claudio Bravo busca segellar la classificació com a primer de grup

La selecció xilena de Claudio Bravo busca segellar la classificació com a primer de grup

La victòria és l’objectiu dels de Jorge Sampaoli i el seu rival d’aquesta matinada, Bolívia, tot i que tots dos podrien començar l’enfrontament amb els dos peus a la següent ronda de la Copa Amèrica

La selecció xilena de Claudio Bravo buscarà aquesta matinada (01.30 hora catalana), a l’estadi Nacional de Santiago, tancar la fase de grups amb una victòria contra el seu gran rival en aquesta primera part del campionat, Bolívia. Amb quatre punts cadascun, els dos combinats nacionals tenen com a objectiu el liderat del Grup A, que ara mateix es troba a les mans dels xilens gràcies a la diferència de gols.

Però, a banda de mirar la part alta de la classificació, durant les hores prèvies hauran d’estar pendents de l’altre partit del grup. Perquè si Mèxic i l’Equador empaten, o finalment venç l’Equador, Xile i Bolívia s’hauran classificat automàticament per a la fase següent i, per tant, sí que podran centrar-se únicament en la primera plaça del grup. Però un triomf de Mèxic els obligaria a aconseguir la victòria per no córrer el risc de quedar-se fora del campionat.

La incògnita de l’onze de Xile

La selecció xilena arriba després d’un triomf contra l’Equador (2-0) i un empat contra Mèxic (3-3). El seu màxim golejador en aquesta primera fase del torneig és Arturo Vidal, que, malgrat tot, serà dubte contra Bolívia, ja que el migcampista arrossega unes molèsties que van reaparèixer durant l’entrenament de dimecres passat. Un entrenament en què l’exblaugrana Alexis Sánchez també va sentir unes molèsties a la cama dreta. Les proves han confirmat que no es tracta de cap lesió greu, però també serà dubte.

El que tornarà a jugar d’inici serà el porter del FC Barcelona Claudio Bravo, que s’encarregarà de capitanejar l’equip des de la porteria. El xilè ja va ser una peça clau en la victòria de Xile contra l’Equador (2-0) en el partit inaugural d’aquesta Copa Amèrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut