fcb.portal.reset.password

Les portades dels diaris després de l'1-3 a París / FCB

La victòria d’aquest dimecres al Parc dels Prínceps (1-3) serà recordada pel bon joc blaugrana contra el París Saint-Germain i per les dues grans dianes de Luis Suárez, que van tancar un marcador estrenat per Neymar Jr. Així ho destaquen la premsa internacional i els rotatius esportius de Catalunya i l’Uruguai.

Els tres rotatius de la premsa esportiva catalana coincideixen a mostrar com a imatge principal la celebració d’un gol de Luis Suárez, amb el davanter uruguaià i Neymar Jr com a protagonistes. El diari ‘Sport’ titula “SuperSuárez y a semis”, ‘Mundo Deportivo’ expressa “Oh la la!” i ‘L’Esportiu’ escull la paraula “Eurodisney” per ocupar la part principal de la portada.

A l’Uruguai, el diari ‘El Observador’ subratlla que Luis Suárez “va arrasar París” i el rotatiu ‘El País’ destaca que el davanter va fer “dos túnels i dos golassos”. A França ‘L’Équipe’ titula “La Desillusion”. El principal diari esportiu del país destaca que la victòria del Barça és “lògica i severa” i que el PSG ha gairebé perdut “les seves opcions de classificació per a les semifinals”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();