fcb.portal.reset.password

 

La premsa generalista i esportiva del país, així com els rotatius internacionals, no han passat per alt la nova exhibició de Leo Messi en la final de la Copa del Rei. Autor de dos gols, l’argentí va demostrar la seva infinita qualitat amb un primer gol per emmarcar. En l’última diana va anticipar-se a tothom per rematar, dins l’àrea, una centrada d’Alves i exemplificar, un cop més, el seu olfacte golejador. Els altres protagonistes de les portades són els capitans Xavi Hernández i Andrés Iniesta, que van aixecar el títol des de la Llotja del Camp Nou.

Repassem els titulars de diferents rotatius:

‘Diario Olé’: “Fútbol sin trampa”, titula el principal diari esportiu argentí, amb una imatge de grans dimensions de Messi amb el trofeu.


‘Crónica’: L’exemplar mostra la imatge de Messi amb el missatge “¡Guárdate algo!”, fent referència a la final de la Lliga de Campions


‘La Nueva’: Messi, celebrant un gol, ocupa la imatge principal del rotatiu argentí i el titular explica que el davanter “guia el Barça a la conquesta de la Copa del Rei”


‘La Nación’: “Otra joya de Messi, otro título”, explica el diari generalista de l’Argentina amb un titular acompanyat per la imatge de Messi celebrant un gol”


‘Meridiano’: El rotatiu de Veneçuela mostra en portada la imatge de Leo Messi amb el títol de Copa i defineix l’argentí com “el rei de Barcelona”

‘Sport’: Amb una doble portada, titulen “¡Doblete!” amb una imatge d’Iniesta i Xavi aixecant el títol. A Messi se’l defineix com “el rei” per haver fet “un gol estratosfèric”.


‘Mundo Deportivo’: El rotatiu titula “Doblete” i qualifica de “meravella” el primer gol de Messi.


‘L’Esportiu’: “Només tenim un rei” és el titular del rotatiu català, que també destaca  la xiulada a l’himne espanyol.


‘Marca’: El diari madrileny anomena Leo Messi “Su majestad” i defineix el primer gol de Messi com “una obra mestra”.


‘As’: “Mucho ruido, Mucho Messi” és el titular del rotatiu, que destaca la imatge d’Iniesta i Xavi amb el títol.


‘El Periódico’: Titulen “Doblet i...” a l’espera del títol de Lliga de Campions.


‘ARA’: Segon el titular d’aquest rotatiu, es tracta de “La Copa de Messi”.

Tornar a dalt