fcb.portal.reset.password

Zubizarreta, durant la roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Andoni Zubizarreta ha avançat que el primer equip del Barça 2014/15 tindrà menys jugadors que el de fa un any, quan la plantilla estava composta per un total de 25 futbolistes. Segons ha apuntat el director de l'Àrea de Futbol, enguany estarà formada per uns “21, 22 o 23 jugadors”. Aquesta petita reducció s’explica a través del bon rendiment mostrat pel Barça B, que disposa de futbolistes que “ara fa un any eren molt joves” i que, després d’una gran temporada a Segona Divisió, poden ajudar el primer equip en qualsevol moment.Estem treballant en el mercat per cobrir la necessitat del centralUn dels jugadors del primer equip del Barça 2014/15 és Luis Suárez. De la sanció de la FIFA que arrossega, Zubizarreta ha declarat: “D’aquest tema el que els nostres advocats ens diuen és que devem ser extremadament prudents. Estem analitzant tota la informació que hem d’aportar per veure com fem el processos de defensa del jugador i del Club. Cal ser prudents i discrets”.

En aquest sentit, ha deixat clar que el FC Barcelona “accepta els éssers humans des de les seves imperfeccions, des dels seus encerts i errors”, i ha afegit que “estic segur que Luis Suárez serà un referent positiu en els anys que estigui a Barcelona”.

A la roda de premsa, que s’ha celebrat de forma conjunta amb Luis Enrique, també s’ha tractat el tema del central. “Estem treballant en el mercat per cobrir aquesta necessitat. És una necessitat que tenim el 80% o 90% dels grans clubs europeus”, ha afirmat Zubizarreta. Sí que ha reconegut contactes amb el València per incorporar Jeremy Mathieu. “El València té una proposta del Barça”, ha declarat sense poder entrar en més detalls, com si el FC Barcelona està disposat a pagar la seva clàusula de rescissió o no.Xavi i Alves són jugadors que tenen contracte en vigor i que s’han guanyat el dret a conversarXavi Hernández i Dani Alves han estat dos dels altres noms que més han sonat. “Són jugadors que tenen contracte en vigor i que s’han guanyat el dret a conversar, sobretot Xavi. I això és el que farem”, ha assenyalat. En aquest sentit, Luis Enrique ha reconegut haver mantingut una conversa amb Xavi: “És un tema que segueix obert encara. Estem pendents de la seva decisió”.

Per acabar, Zubizarreta ha comentat la situació de Bojan Krkic, que ha arrencat la pretemporada amb el primer equip: “La seva situació estava parlada amb el seu agent perquè pogués buscar la millor opció per a ell. Diumenge es va decidir que vingués perquè és jugador del primer equip. La seva situació, però, s’hauria d’anar resolent com més ràpid millor”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();