L'últim partit del Barça a Huelva

L'últim partit del Barça a Huelva

Va ser la temporada 2008/09 i els de Guardiola van vèncer per 0-2 amb gols de Messi i Keita De l’equip que va guanyar el triplet encara hi ha Alves, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi a la plantilla

L’últim partit del FC Barcelona al Nuevo Colombino de Huelva va ser el 16 de novembre del 2008 en una temporada que acabaria sent història per al Club, amb la consecució de la Copa del Rei, la Lliga i la Champions, per aquest ordre. A més, mesos després es va aconseguir la Supercopa d’Europa, d’Espanya i el Mundial de Clubs.

En aquell últim partit a Huelva el Barça va guanyar per 0-2 en un partit en què els blaugranes van ser dominadors i van gaudir de moltes ocasions. Els autors dels gols van ser Messi, després d’aprofitar una gran jugada d’estratègia en una falta, i Seydou Keita al tram final del partit, que va sentenciar el matx situant-se amb murrieria a dins de l’àrea i definint davant del porter Riesgo.

En aquell partit a Huelva Alves, Piqué, Busquets, Xavi i Messi van ser titulars. En aquella plantilla també hi eren Iniesta i Pedro, tots ells al primer equip gairebé sis anys després.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut