fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu, amb l'equip Femení A abans del partit contra l'Elx. FOTO: MARTA BECERRA-FCB.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha atès els mitjans informatius després del triomf per 3-0 del Barça contra l’Elx en el primer partit de la Lliga 2014/15. El president ha comentat que marxeen “il·lusionats” després d’aquest primer partit, i ha afirmat que “Luis Enrique farà que tots els jugadors participin”. També ha destacat que Munir “ha demostrat la seva qualitat, la seva projecció i el seu talent”.

Luis Enrique és el gran fitxatge de la temporada, ha acceptat el repte i la feina que han fet Zubizarreta i ell és molt bona. Corejaven el seu nom i això li donarà més moral de la que té, la seva feina està sent molt bona”, ha analitzat Bartomeu, que ha afegit que “Messi és el millor jugador del món, ha tornat a jugar molt bé, ha marcat, ha fet assistència. És el Messi de sempre”.

A més, Bartomeu ha comentat que un dels grans rivals a la Lliga és l’Atlètic de Madrid: “Tindrem molts rivals a la Lliga, sobretot l’Atlètic de Madrid, que és l’actual campió. Per tant, és el gran rival. Mereix tot el nostre respecte i el de tots els equips”.

Hem comès, en el passat, algunes irregularitats, però sempre respectant l’esperit de la norma. Ja sabíem que aniríem al TAS

“Érem conscients que la FIFA ratificaria la seva sanció. Hem comès, en el passat, algunes irregularitats, però sempre respectant l’esperit de la norma. Ja sabíem que aniríem al TAS i ara ha arribat aquest moment”, ha explicat Bartomeu, que té clar que la sanció “és desmesurada”.

Bartomeu ha explicat que el Barça ha fet una planificació “pensant que no podríem fitxar en dues finestres [hivern i estiu] i s’ha remodelat profundament la plantilla, a més dels jugadors per al Barça”. Finalment, no ha tancat la porta a possibles incorporacions: “Encara queden dies i estarem atents al mercat i veurem què passa en els pròxims dies”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();