fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu responent les preguntes de Barça TV al Calderón / FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, s’ha mostrat molt satisfet després que el Barça s’adjudiqués la Lliga en vèncer al Vicente Calderón (0-1). “Estem molt contents, ha estat una Lliga molt treballada i que ens feia moltíssima il·lusió”, ha confessat el president, que ha volgut “felicitar a tothom”, des de futbolistes i tècnics fins als aficionats culers.

“La temporada és molt llarga i passen moltíssimes coses, però el més important és el final, i hem merescut el triomf d’avui i la Lliga”, ha declarat un Bartomeu convençut que “hem demostrat que, tots junts, units, som molt més forts”.

Ara toca la Copa del Rei

És el primer dels tres títols als quals aspira el Barça, i Bartomeu està convençut del camí a seguir: “Un cop superat aquest primer pas, que era la Lliga, ara ens toca la Copa del Rei. No anem més enllà, només pensem ara a guanyar la Copa”. Peus a terra i menció especial per a Luis Enrique: “Ha fet una temporada magnífica com a entrenador, avui s’ha vist que l’equip continua estant molt fresc”. Respecte del seu futur, el president ha reafirmat: “Té contracte per a una temporada més i no tinc cap dubte que el complirà”.

També ha tingut temps per elogiar l’afició de l’Atlètic de Madrid, que ha aplaudit els campions, com van fer els aficionats del Barça l’any passat amb ells al Camp Nou: “No tenia cap dubte que el públic del Calderón respondria així, perquè la relació entre aficions sempre ha estat molt bona”, ha declarat.


Bartomeu: "Ha estat una lliga molt treballada" por fcbarcelona
Tornar a dalt