Jordi Masip: “La competència és dura i alhora sana”

Jordi Masip: “La competència és dura i alhora sana”

El porter blaugrana assegura que està “molt motivat per intentar jugar els màxims minuts possibles” Afirma estar recuperat de la lesió que va patir a inici de temporada i ara se centra a "treballar molt dur per ajudar l’equip"

Jordi Masip ha explicat que se sent “molt il·lusionat per intentar ajudar l’equip en el que calgui”, després de recuperar-se d’una lesió important que va patir a principi de temporada. El porter blaugrana sap que no serà fàcil jugar i ha reconegut que aquest any "hi ha una competència dura". Masip està content de formar part de l’actual plantilla i se sent satisfet de compartir vestidor amb porters de la talla de Claudio Bravo o Ter Stegen, ja que “tenen experiència tant aquí com a Alemanya i, a més, són internacionals”. Mantenir la porteria a zero durant set partits consecutius és una marca de rècord

El de Sabadell ha destacat la feina que està fent Luis Enrique al capdavant del primer equip i ha reconegut que “s’està treballant molt bé tant des de dalt, com els migcampistes i els defenses”. Un fet que Masip reconeix que “ajuda molt els porters”. En aquest sentit, ha valorat molt positivament que l’equip encara no hagi encaixat cap gol a la Lliga i ha elogiat la feina de Bravo, ja que “mantenir la porteria a zero durant set partits consecutius, és una marca de rècord”. A més, ha insistit que “l’equip ha de seguir treballant en aquesta línia”.

Finalment, el porter del planter ha sentenciat que està preparat per quan el tècnic asturià li doni l’oportunitat de jugar i assegura que intentarà "aprofitar-la" i que seguirà "treballant molt dur".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut