fcb.portal.reset.password

Jordi Alba, aquesta temporada / MIGUEL RUIZ-FCB

Jordi Alba, que va arribar al Japó el dia 24 amb motiu d’un clínic de futbol, va contestar a les preguntes dels mitjans de comunicació japonesos. Quan li van preguntar sobre la renovació amb el Barça fins al 2020, va confessar que, tot i que només té 26 anys, té pensat retirar-se a l’actual club. "Jo vull jugar a Barcelona durant molts, molts anys. Quan era petit vaig haver de marxar però per fi vaig poder tornar on volia. He après molt en aquests últims tres anys i a més hem aconseguit diversos títols. Ningú sap el futur, però si és possible m'agradaria penjar les botes a Barcelona".

Alba tornarà al Japó al desembre amb la resta de la plantilla per jugar el Mundial de Clubs: "Diuen que hi ha molts seguidors del Barça al Japó. Més que una jugada personal, m'agradaria mostrar les jugades col·lectives del Barça i donar un bon resultat durant el torneig".

El lateral també va parlar sobre la sanció que va rebre Neymar Jr a la Copa Amèrica i el va defensar. "Jo el conec molt bé. És un noi molt tranquil, treballador i molt bona persona. A mi la sanció m'ha semblat exagerada".

El clínic de Jordi Alba té lloc a la zona nord del Japó, a Hachinohe, entre els dies 26 i 28 de juny, amb 360 nens japonesos, inclosos 30 infants de la zona afectada del gran terratrèmol del Japó oriental del 2011 com a convidats.

Tornar a dalt