fcb.portal.reset.password

Alba, en un moment del partit d'anada contra l'Athletic Club / MIGUEL RUIZ-FCB

El lateral esquerre del primer equip del Barça Jordi Alba ha comparegut aquest matí en roda de premsa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El de l'Hospitalet està gaudint d’un magnífic moment de forma que se suma al moment dolç que viu l’equip, que ha encadenat vuit victòries seguides.

A continuació destaquem deu declaracions del defensa blaugrana:

Sobre l’Athletic Club, proper rival a la Lliga:

“És un equip jove al qual li agrada jugar a futbol. Per dalt són molt perillosos, i també en el joc aeri. És un rival que cal tenir molt en compte”.

“Malgrat les baixes, serà un rival difícil. Cal recordar que els últims enfrontaments han estat molt igualats”.

“A Bilbao anirem amb la mateixa idea de sempre: mantenir la pilota, desplegar el nostre joc, encarar bé a les bandes. De fet, és el que hem fet els últims anys. Ells són molt forts quan juguen a dalt i quan pengen pilotes. Sempre van amb moltes ganes. És un rival perillós”.

Mateixes sensacions que el 2012:

“Estic passant un moment de forma molt bo. Tinc les mateixes sensacions que el 2012. És veritat que la temporada anterior les lesions no em van respectar i no vaig tenir continuïtat. Aquesta temporada estic molt bé i he tingut l'oportunitat de jugar molts minuts. Físicament estic a un gran nivell”.

Bon moment general:

“Després del partit d’Anoeta, l’equip ha trobat el joc que tots volíem. Malgrat això, no ens veiem superiors a cap equip. Avui en dia qualsevol equip et pot guanyar. S’ha d’anar amb molt de compte amb tots els rivals”.

Pedro i la reconversió com a lateral:

“La seva posició natural és la davantera, però el lateral tampoc era la meva posició natural i fixa’t ara. Vaig tenir la sort que Emery em posés a la banda, i em va donar la confiança necessària per jugar en aquesta posició. Tot i així, la posició natural de Pedro és la davantera”.

Iniesta:

“Vaig començar a jugar amb ell a la selecció i sempre m’ha aportat molt. Et fa jugar més fàcil i com a persona és un déu. És una alegria tenir-lo a l’equip. Espero poder jugar amb ell molts anys”.

Porters:

“Tenim tres grans porters. Estem molt contents amb tots tres. Juguen amb els peus a un nivell quasi millor que alguns jugadors”.

[[BOTOGRIS::La fitxa de Jordi Alba ++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/plantilla/jugadors/jordi-alba::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt