Jérémy Mathieu treballa amb el grup

Jérémy Mathieu treballa amb el grup

El defensa francès, que no va viatjar a Ginebra, s’ha reincorporat als entrenaments tot i no tenir l’alta mèdica encara Xavi i Neymar Jr han fet treball específic, mentre que Adriano ha fet part del treball amb el grup

El primer equip ha tornat a la feina aquest dijous al Camp 1 de la Ciutat Esportiva després de disputar el tercer amistós de pretemporada a Ginebra contra el Nàpols. Els homes de Luis Enrique s’han exercitat a la tarda amb dues novetats destacades. Jérémy Mathieu s’ha reincorporat al grup, però encara sense l’alta mèdica. Adriano Correia, per la seva banda, ha fet una part de l’entrenament amb la resta de companys.

Cal recordar que el defensa francès es va perdre el partit de Ginebra per precaució a causa d’unes molèsties als isquiotibials de la cuixa esquerra, mentre que Adriano segueix recuperant-se de l’alteració del ritme cardíac que se li va detectar al començament de la pretemporada.

Xavi i Neymar, treball específic

En la sessió d’aquest dijous, que s’ha fet després de conèixer qui seran els quatre capitans del primer equip, tampoc hi han participat Xavi Hernández i Neymar Jr, que han fet treball específic per seguir recuperant-se de les seves respectives lesions.

La sessió l’han completat els futbolistes del Barça B Halilovic, Samper, Edgar Ié, Sandro, Munir i Grimaldo, mentre que Adama, Patric i Bagnack s’han incorporat a la pretemporada del filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut