fcb.portal.reset.password

Imatge de la primera equipació de la temporada 2015/16

Els nous equipaments representen amb orgull els símbols del Club, i també mostren les últimes novetats de Nike pel que fa a innovacions en rendiment, tecnologia del teixit, control de la humitat i sostenibilitat mediambiental.

 La tecnologia Dri-FIT de Nike porta la suor del cos cap a l’exterior de les samarretes i els pantalons, on es pot evaporar ràpidament. D’aquesta manera, els jugadors poden rendir en les seves millors condicions gràcies al fet que es mantenen més freds, més secs i més còmodes.

 Els orificis de ventilació tallats amb làser i els panells de malla en àrees clau de l’equipament estan dissenyats per ajudar a millorar el rendiment mitjançant l’augment de la circulació d’aire als cossos dels jugadors, alhora que ajuden a regular-ne la temperatura.

 La tela de la samarreta s’elabora utilitzant un teixit d’enginyeria que s’obre a una estructura de malla sota el pit per ajudar a augmentar el flux d’aire i el moviment. Per primera vegada els noms i els números dels jugadors també compten amb un nou i innovador sistema de ventilació per ajudar a la gestió de la humitat. 

 Innovació sostenible

 Nike posa la innovació sostenible al bell mig dels seus equipaments a través de l’ús de polièster reciclat, que ofereix un rendiment insuperable i un menor impacte ambiental.

 Cada peça de l’equipament (la samarreta, els pantalons i les mitges) està feta de polièster reciclat, que s’extreu de les ampolles de plàstic reciclades que es fonen per produir un fil fi, que és el que s’usa per crear la tela. Cada equipament es crea fent servir una mitjana de 18 ampolles de plàstic reciclades. Des del 2010 Nike ha desviat més de 2.000 milions d’ampolles de plàstic dels abocadors en polièster reciclat, suficients per cobrir uns 3.500 camps de futbol.

 Gràcies a l’ús del polièster reciclat, Nike també està reduint l’energia consumida en el procés de fabricació en un 30% en comparació amb el polièster verge. Per obtenir més informació, visiteu www.nikebetterworld.com

Tornar a dalt