fcb.portal.reset.password

Iniesta, abans de l'inici de la roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Andrés Iniesta ha ofert aquest divendres la seva primera roda de premsa de la temporada 2014/15. El jugador ha assegurat: “La il·lusió i les ganes de fer un gran any són altíssimes”, i que “els reptes són els mateixos que tenim cada temporada: assolir títols”. Per aconseguir-ho, segons el ‘8’ del Barça, és clau “tenir bones sensacions des del principi”.

D’això se n’encarregarà Luis Enrique, el nou tècnic culer, precisament el primer jugador amb qui va coincidir un jove Andrés Iniesta quan feia els seus passos inicials al primer equip. “Hem tingut una bona relació i estic encantat que sigui aquí. Crec que pot ser una molt bona temporada. Té les coses molt clares. Els jugadors hem de creure en el nostre entrenador, en el que ens diu”, ha afirmat.Per als migcampistes tenir un jugador amb les característiques de Luis Suárez és fonamentalIniesta també ha comentat l’arribada d’una altra cara nova, la de l’uruguaià Luis Suárez: “És dels millors davanters que hi ha al món. Aportarà aquesta ambició que té de fer gols, treball i la mobilitat que el caracteritza. Per als migcampistes tenir un jugador d’aquestes característiques és fonamental. Ha estat un dels millors fitxatges, no només per a ara, sinó per als propers anys”. El migcampista, però, no ha volgut valorar la sanció que a hores d’ara impedeix a Suárez exercitar-se i jugar amb el FC Barcelona.

El jugador manxec també ha ressaltat positivament la continuïtat al primer equip de Xavi Hernández. “Continua sent jugador del Barça i crec que aquesta és la millor notícia. Estic encantat. Quan un jugador fa tant de temps que és a l’equip i és tan important i significatiu com ell s’hauria fet estrany que no hi fos. És una de les grans notícies d’aquest estiu”, ha declarat.El Club ha buscat les necessitats que podien faltar a l’equipSobre els canvis que s’estan duent a terme al primer equip, ha assegurat que “el Club ha buscat les necessitats que podien faltar a l’equip”, i ha recordat: “Avui dia si no fas les coses molt bé és molt difícil guanyar”. “Quan véns d’un any sense títols el que vols és tornar a guanyar”, ha conclòs.

Tornar a dalt