fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta en una acció durant el partit entre el Barça i el Vila-real al Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El migcampista del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha reconegut en una entrevista concedida a FIFA.com que el grup està motivat per intentar assolir tots els objectius fixats aquesta temporada: “Estem per guanyar-ho tot. Ho tenim tot per endavant i comptem amb un gran equip”. “Venim d’un any de decepció i això ens ha de servir per revelar-nos o motivar-nos per intentar acabar aquest any amb alegria, amb títols i que la gent pugui tornar a gaudir” -ha admès.

Iniesta també s’ha referit a la temporada passada i ha assegurat que els servirà per afrontar el futur: “Quan no aconsegueixes alguna cosa, t’ha de motivar molt més per a l’any següent. Tots volem guanyar, però a vegades no pots complir-ho i per tant no pot ser un any positiu”.

La fórmula d’Iniesta sobre la gespa

El de Fuentealbilla ha explicat una de les claus del seu joc a l’hora d’elaborar les jugades sobre la gespa: “Intento interpretar el joc a l’hora de veure les jugades ràpides, on estan situats els meus companys i com em puc associar”. A més, Iniesta se sent satisfet de poder formar part del grup selecte d’onze jugadors que formen el millor equip de l’any per sisena vegada.

Finalment, el ‘8’ del Barça, que aquest mes de maig complirà 31 anys, assegura que l’edat i el pas de les temporades et donen un plus per encarar segons quins rivals i tipus de partits: “Amb el pas del temps assoleixes experiència per poder viure certes circumstàncies i interpretar el joc”. “Actualment, he aconseguit el que es necessita per continuar en aquesta línia ascendent que em permet seguir” –ha conclòs Iniesta.

Podeu llegir l’entrevista completa a:

Iniesta: “Estem per guanyar-ho tot”

[[BOTOGRIS::La fitxa d'Iniesta ++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/plantilla/jugadors/a-iniesta::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();