fcb.portal.reset.password

Inici de la venda dels ‘Camp Nou pack entrades’

Els socis sense abonament poden adquirir a partir d’aquest dimarts 9 de setembre tot un seguit de packs d’entrades per als partits de futbol al Camp Nou. Aquest any es posen a la venda quatre tipus de paquets per als socis sense abonament amb descomptes que poden arribar fins al 60%. Les entrades es podran adquirir a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat

[[BOTOVERMELL::++Compra el teu pack::http://taquilla.fcbarcelona.cat/abcatala/paquets_socis.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Pack 3 partits Top

Aquest producte inclou la possibilitat d’escollir tres partits davant el Sevilla, l’Espanyol, Atlètic de Madrid, Vila-real i fase de grups de la Lliga de Campions i estalviar-se fins a un 50%. El preu oscil·la entre els 87 (29 euros per partit) als 228 euros (76 euros per partit).

Pack 3 partits

Aquest paquet permet escollir tres partits entre les competicions de Lliga i Copa del Rei (excepte Reial Madrid), i fase de grups de la Lliga de Campions i estalviar-se fins a un 43%. Els preus van dels 117 (39 euros per partit) als 289 euros (98 per partit).

Pack 5 partits

El paquet inclou els següents cinc partits: Màlaga, Còrdova, Llevant, Rayo Vallecano i setzens de final de la Copa del Rei i estalviar-se fins a un 60%. Aquest pack és molt econòmic i permet veure cada partit des de només 9 euros. El preu del Pack 5 partits va dels 45 als 172 euros.

Pack 7 partits

Inclou set partits a triar entre qualsevol partit de Lliga i Copa del Rei (excepte el Reial Madrid), i fase de grups de la Lliga de Campions i estalviar-se fins a un 54%. El preu del paquet va del 199 als 527 euros.

El dia 12, a la venda per al públic en general

A partir del dia 12 de setembre, s’obrirà la venda d’aquests paquets a tots els públics (excepte el pack 5 partits), amb descomptes importants però inferiors dels que gaudiran els socis sense abonament.

Tornar a dalt