fcb.portal.reset.password

PSG - FC Barcelona, el 30 de setembre

Els prop de 900 aficionats (uns 520 socis i aproximadament 300 penyistes) que acompanyaran el FC Barcelona en el partit del proper dimarts contra el PSG, corresponent a la segona jornada de la lligueta de la Champions, han de conèixer l’accés a la seva localitat i algunes de les normatives de seguretat de l’estadi per poder evitar problemes a l’hora d’accedir al Parc dels Prínceps de París.

El partit es jugarà a les 20.45 h i es recomana a tots els aficionats que es desplacin a l’estadi amb suficient antelació per passar tots els controls de seguretat i d’entrada. Per accedir-hi el més àgil és el transport públic, preferiblement el tren o el metro. Cal tenir en compte que els trens a París solen anar bastant plens, i, per tant, és important poder anar amb temps suficient per evitar problemes als accessos.

Cal advertir que s’ha produït un canvi d’ubicació respecte a la zona que van ocupar els seguidors blaugrana en l’anterior visita al Parc dels Prínceps. En aquesta ocasió, l’afició del FC Barcelona està ubicada a la lletra V de l’estadi francès, just a la cantonada oposada a la que es va ocupar fa dues temporades. Aquesta porta d’accés és a prop de la sortida de la parada ‘Porte de Saint-Cloud’ de la línia 9 de Metro de París, direcció ‘Pont de Sèvres’, al sud-oest de la ciutat de París. Però tot i que aquesta sortida estigui a prop de l’estadi, els accessos i seguretat sempre endarrereixen l’entrada de l’aficionat rival a un estadi.

[[BOTOVERMELL::++Plànol d’accés a l’estadi i normativa::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/122/376/original/document_web_aficiontats_-L_planol_2.v1411660768.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();