HJK Hèlsinki-FC Barcelona: Nou test a Finlàndia

HJK Hèlsinki-FC Barcelona: Nou test a Finlàndia

El Barça disputa el quart partit de pretemporada a Hèlsinki amb les absències per precaució de Xavi i Mathieu Els últims internacionals a incorporar-se -Messi, Neymar, Mascherano i Alves- tampoc van viatjar i segueixen treballant a Barcelona

Després de jugar a Huelva, a Niça i a Ginebra, amb un ‘stage’ d’una setmana a Birmingham pel mig, el Barça de Luis Enrique afronta un nou partit de preparació aquest dissabte a Hèlsinki. Els blaugrana juguen a les 16 hores (hora catalana) contra l’equip local, el HJK Hèlsinki, un partit que té com ambaixador l’ex jugador culer Jari Litmanen.

Per aquest partit encara no estaran disponibles els últims quatre jugadors internacionals que es van incorporar a l’inici de setmana a la feina amb la resta de companys. Leo Messi, Neymar Jr, Javier Mascherano i Dani Alves segueixen treballant a la Ciutat Esportiva per agafar el ritme físic dels seus companys d’equip.

Xavi i Mathieu, baixes

A més, Luis Enrique no podrà comptar encara amb Xavi Hernández i Jérémy Mathieu, que ja no van poder participar en l’enfrontament contra el Nàpols. Tot i evolucionar favorablement de les seves respectives molèsties, els dos jugadors són baixa per precaució per al partit d’aquest dissabte. D’aquesta manera, el tècnic asturià tindrà a la seva disposició 20 futbolistes, 14 del primer equip i sis més del filial.

Després que Adama, Bagnack i Patric –que arrossegava una lesió- s’hagin incorporat a la pretemporada del Barça B, són sis els futbolistes que segueixen en la dinàmica del primer equip: Grimaldo, Edgar Ié, Samper, Halilovic, Sandro i Munir.

Líder a Finlàndia

Els de Luis Enrique tindran davant un Hèlsinki que és l’actual líder de la Lliga finlandesa i que, a més, està classificat per a les semifinals de la Copa Finlandesa i la Copa de la Lliga. Els nòrdics, però, van caure aquest dimecres en l’última ronda de la fase prèvia de la Lliga de Campions contra l’Apoel de Nicòsia, i hauran de seguir provant sort a Europa. Tot i així, l’equip entrenat per Mika Lehkosou es manté com l’equip de referència al país.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut