Golejada del Manchester City a la Premier

El rival del Barça a la Champions ha superat el Newcastle amb gols d'Agüero, Nasri, Dzeko i Silva (2)

Quatre dies abans de l'esperat partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, el Manchester City, rival del Barça, ha resolt el seu compromís de Lliga per un contundent 5-0. El conjunt de Pellegrini s'ha desfet còmodament del Newcastle a l'Etihad Stadium abans d'afrontar el duel contra els blaugranes.

El partit, corresponent a la 26a jornada de la Premier League, s'ha posat de cara per al City ben aviat. Abans de complir-se el primer minut de joc, l'àrbitre ha assenyalat un penal que Agüero s'ha encarregat de transformar en l'1-0. El segon no trigaria a arribar, i ha estat obra de Nasri en el minut 12. El francès ha finalitzat una jugada ràpida de contraatac per ampliar distàncies. Encara a la primera part, i sense permetre cap tipus d'intent de reacció per part del Newcastle, el davanter Dzeko ha fet el 3-0 en aprofitar una bona assistència de David Silva.

Precisament el mitja punta canari ha estat el gran protagonista de la segona part. Silva ha arrodonit la golejada final en el tram inicial dels segons 45 minuts. En només dos minuts, del 51 al 53, ha marcat dos gols que han sentenciat el 5-0 final amb què el City s'apropa una mica més al liderat de la Premier. I és que el conjunt de Pellegrini rebrà el Barça després d'haver-se situat a només cinc punts del Chelsea, l'actual líder a Anglaterra amb 60 punts. Els 'citizens' han aprofitat l'empat dels 'blues' contra el Burnley.

Així doncs, el Barça visitarà aquest dimarts (20.45 hores, La 1) l'Etihad Stadium per enfrontar-se amb el City, segon classificat a la Premier, per intentar treure el millor resultat possible de cara a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.