fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, a la sala de premsa de l'Etihad Stadium / MIGUEL RUIZ - FCB

En la roda de premsa prèvia al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, Piqué ha declarat que espera "un partit similar" al de la temporada passada, ha recordat el bon moment de l’equip tot i la darrera derrota a la Lliga i ha destacat el gran potencial del Manchester City.

Aquestes són les declaracions més destacades de Gerard Piqué en roda de premsa.

L’eliminatòria

“Crec que serà un partit similar al de la temporada passada. Som dos equips als quals els agrada atacar i tenir la pilota. Va haver-hi una jugada clau a l’anada, amb l’expulsió de Demichelis i el gol de penal, si no hagués estat un partit igualat. Allò va decantar el partit per a nosaltres”.

“Plantejarem un partit, com sempre fem, volent tenir la pilota. Crec que voldran tenir la pilota quan puguin i atacar-nos. Intentarem aprofitar els espais quan ells ataquin. És més fàcil atacar quan hi ha espais que quan no hi són”.

“Demà és un gran partit en un gran estadi, amb una gran afició que els animarà. Estic convençut que aquest equip traurà un bon resultat i jugarà bé. Si tires dos o tres mesos enrere l’equip està a un bon nivell, una derrota no ens pot fer dubtar. Hem de tornar a fer-ho, és la nostra feina”.

L’estat de l’equip

“L’equip està amb el tècnic, la connexió sempre ha estat bona. Quan dúiem 11 victòries ningú parlava d’això. Ho demostrarem en els propers partits i tindrem bons resultats”.

“La derrota de l’altre dia no és tan dolorosa com la d’Anoeta. Després de la bona ratxa que dúiem l’equip ha demostrat que pot fer un bon futbol. Sempre hi pot haver una relliscada. El futbol és genial perquè no tens temps de pensar i ja tens una certa revenja”.

“A la Lliga estem competint tots els anys, a la Copa hem tingut sempre la sort de ser a semis o arribar a la final, i a la Lliga de Campions aquest partit és el més important, contra un rival que és Top 5 al món i que serà molt difícil. No crec que ens hi juguem gaire més que la pròpia competició en si. L’accés a quarts és el més important que té l’equip a curt termini”.

“A finals de febrer estem per guanyar les tres competicions i la línia que hem agafat en els últims partits és molt bona”.

Noms propis

Touré és un jugador molt i molt important. Ja ho era al Barça. Ara és un jugador més ofensiu. Quan juga o no juga hi ha diferència, però ens hem de fixar en nosaltres mateixos”.

Silva és el seu jugador més desequilibrant. El conec de la selecció i del València. Té una qualitat tècnica brutal”.

Mascherano i Sergio són dos dels millors migcentres defensius. Un és més tàctic i posicional i té el millor primer toc i passada curta. L’altre té una capacitat de córrer i pressionar que no la té ningú. El tècnic ha de saber aprofitar-los de la millor manera per a l’equip”.


Gerard Piqué: "El City es un Top 5 Mundial" por fcbarcelona
Tornar a dalt