fcb.portal.reset.password

La plantilla del primer equip, amb el títol de Lliga 2014/15 / MIGUEL RUIZ-FCB

La festa de la Lliga 2014/15 ha arrencat a les 20.26 hores. Feia pocs minuts que havia acabat el duel amb el Deportivo quan el president de la RFEF, Ángel María Villar, ha fet entrega del trofeu de campió de Lliga a Xavi Hernández, capità del FC Barcelona i gran protagonista de la tarda.  

Arribava el moment més esperat. L’etern ‘6’ del Barça aixecava el títol de campió al cel del Camp Nou enmig de l’eufòria col·lectiva. El so dels petards es combinava amb el del ‘We are the Champions’ de Queen quan jugadors, tècnics i ‘staff’ del primer equip han dut a terme la primera de les moltes fotos que es farien amb la desitjada Lliga.

Tot seguit ha començat la volta d’honor a l’Estadi. L’afició ha tornat a lluir el mosaic del principi
del partit mentre els jugadors, acompanyats pels seus fills, saludaven la gent. Hi ha hagut temps per fotografiar-se amb els companys, per cantar i per ballar conjuntament amb una afició que no ha volgut perdre’s la festa del campió.

"Ens citem d'aquí a 15 dies"

A les 20.40 hores ha arribat un altre dels punts àlgids de la festa. Parlava Luis Enrique: “En primer lloc m’agradaria felicitar tots els jugadors, família i gent de l’'staff' que forma part del FC Barcelona pel seu comportament i professionalitat”. En segon lloc, agraïment al públic culer: “Sou una afició fidel. Gràcies pel total recolzament durant tota la temporada, no només en aquest moment meravellós, sinó en tots els que hem viscut al llarg de l’any. Gràcies pel recolzament i la confiança”.

Per acabar, un missatge de retrobament de cara al 7 de juny: “Ens citem d’aquí a 15 dies perquè estem segurs que els jugadors s'ho deixaran tot per fer el Barça una mica més gran”.

Andrés Iniesta ha estat el següent a parlar. Com el seu tècnic, ha emplaçat l’afició a retrobar-se al Camp Nou un cop passades les finals de Copa i Champions. “És un dia molt especial. Celebrem la Lliga, però volem la Copa i la Champions. Volem tornar el dia 7 a celebrar el títol amb vosaltres”, ha afegit.

A partir d’aquí, la festa ha tingut un nom i cognom: Xavi Hernández. El seu company al migcamp, Andrés Iniesta, li ha cedit el micròfon perquè el ‘6’ culer s’acomiadés de l’afició que l’ha vist créixer i triomfar durant les últimes 17 temporades. El capità també tenia un missatge a donar: “Això no s’ha acabat. Volem la Copa i la Champions”. La festa ha acabat a les 20.58 hores, però té data de retrobament. És el 7 de juny.


The presentation of the league trophy to FC... by fcbarcelona

Tornar a dalt