fcb.portal.reset.password

Athletic Club - FC Barcelona

Barça i Athletic Club prefereixen que l’estadi Santiago Bernabéu sigui la seu de la final de la Copa del Rei, que s’ha de disputar el pròxim 30 de maig. D’aquesta manera ho han fet saber a la Federació Espanyola de Futbol per mitjà d’una carta conjunta. Així ho ha confirmat Albert Soler, director de Relacions Institucionals Esportives del Club després del sorteig de la Lliga de Campions d’aquest divendres: “La Federació Espanyola tenia peticions per part d’algunes ciutats per organitzar la Copa, però no de Madrid. Com que la voluntat dels dos clubs és jugar al Bernabéu, ens hem dirigit de forma oficial perquè faci la petició formal al Reial Madrid i, per tant, tindrem una resposta oficial per saber si és l’opció per celebrar la final”.

D’aquesta manera, el Club vol disposar del màxim de localitats per tal que els seus aficionats puguin gaudir de la final de la Copa en directe. “De moment no ens hem plantejat cap altra opció que no sigui el Bernabéu, en la mesura que no tinguem una resposta de la Federació”, ha afegit Soler.

Segons Soler, la petició de la Federació “ja està en mans del Reial Madrid”, que haurà de decidir si accepta la proposta dels finalistes de la Copa del Rei.

Tornar a dalt