FC Barcelona - Club León: Un Gamper d'estrenes

La Festa del Gamper acabarà amb el partit de presentació entre el Barça i el Club León mexicà El partit servirà per veure en acció les noves incorporacions d’aquest estiu, i suposarà el debut de Luis Suárez com a blaugrana

El Camp Nou viurà aquest dilluns una jornada de color purament blaugrana, amb la Festa Gamper com a protagonista durant el dia i el nou Barça 2014/15 a la nit. El conjunt de Luis Enrique es presentarà davant l’afició i jugarà la 49a edició del Trofeu Joan Gamper, amb el Club León mexicà com a convidat.

La jornada començarà al matí, amb diverses activitats als espais exteriors de l’Estadi. Des de dissabte hi ha instal·lats diversos espais amb activitats lúdiques per als més petits a la zona de l’Auditori 1899. En aquesta zona s’ha sumat aquest dilluns un espai a l’esplanada de Tribuna del Camp Nou amb activitats com el futbol refrescant, el pegamosques, el porter inflable, el futbol-tennis o el ‘zorball’. A les 18.30 hores s’obriran les portes del Camp Nou perquè tots els aficionats puguin entrar per viure la continuació de la festa.

Presentació de les cares noves

Cap a les 19.30 hores es farà la presentació del nou Barça 2014/15. Un Barça amb moltes cares noves, començant per la banqueta. El conjunt de Luis Enrique tindrà el primer contacte del curs amb l’afició, i els culers podran veure sobre la gespa del Camp Nou les noves incorporacions. Bravo, Masip, Ter Stegen, Mathieu, Vermaelen, Rafinha, Rakitic i Luis Suárez es presentaran amb la resta de companys davant del públic. Serà la presentació en públic, a més, de Luis Suárez, després de començar a treballar amb el grup divendres.

De les vuit incorporacions, cinc podran jugar per primera vegada un partit al Camp Nou amb la samarreta del Barça –Bravo, Masip, Mathieu, Rakitic i Luis Suárez–, mentre que Ter Stegen i Vermaelen hauran d’esperar a superar les seves lesions. Rafinha, en canvi, ja va debutar al Camp Nou com a jugador del Barça B.

Una visita especial

Així doncs, el Barça 2014/15 obrirà el teló de la nova temporada davant del seu públic davant el Club León mexicà, amb moltes novetats i les il·lusions carregades. L’afició podrà gaudir també d’una jornada festiva de color blaugrana amb un altre al·licient: la presència de Rafa Márquez al Camp Nou.

El futbolista mexicà, que fins fa unes setmanes jugava al Club León i que va signar per l’Hellas Verona italià, té el permís del seu club per participar en el partit del Gamper i, així, poder ser homenatjat pel FC Barcelona. El Camp Nou i l’afició culer tindran un record especial per a un futbolista que va vestir la samarreta del Barça durant set temporades i que va col·leccionar títols com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut