fcb.portal.reset.password

FOTOMUNTATGE FCB

Xavi Hernández pot continuar fent història dissabte. Si salta a la gespa d’Ipurua arribarà als 750 partits oficials amb el primer equip del Barça, una xifra impensable fins fa ben poc per a un jugador blaugrana. Cal recordar que durant més de 20 anys el rècord el va posseir Migueli, amb 549 partits.

En aquesta entrevista Xavi Hernández mira enrere i fa balanç de l’aprenentatge i les vivències acumulades després de 17 anys al primer equip. El capità blaugrana combina la faceta d’actual jugador amb la de llegenda del Club.

Les declaracions més destacades:

“He tingut la sort d’estar en el millor club del món”.

“Són quasi 25 anys a la casa i és un orgull màxim”.

“Estic molt content de no haver-me'n anat aquest any i de continuar sent útil per al Barça”.

“Són molts partits i moltes vivències màgiques al club de la meva vida”.

“Va ser Frank Rijkaard qui em va proposar de jugar més avançat. Em va dir que tenia més talent més endavant; al principi jo no ho veia. No m’imaginava jugar d’interior els millors anys de la meva carrera i més a prop dels puntes que no pas de la sortida de pilota. Així ha estat; m’he adaptat i hem tingut els millors anys de la història del Barça”.

“He gaudit en totes les etapes de la meva carrera. La sensació d’estar al Barça ja és una sensació de felicitat. Ara com a jugador veterà i capità també estic gaudint molt. L’important és que l’equip continuï guanyant i que funcioni. Aquest és l’objectiu principal”.

“Els últims anys s’estan aconseguint els objectius i crec que l’estil i l’ADN Barça no es poden canviar”.

“Les circumstàncies m’han fet més fort”.

“El Pep i el Luis eren més viscerals al camp, però ara com a entrenadors es controlen molt més. El dos imposen molt el seu caràcter i el seu estil”.


Entrevista a Xavi Hernández amb motiu dels 750... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();