Entrenament per als no convocats sense Afellay

Entrenament per als no convocats sense Afellay

Messi, Mascherano, Mathieu, Song i Alves s'han exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva, i Xavi i Neymar han fet treball específic Afellay, amb permís del Club per solucionar el seu futur, no ha estat present en la sessió

Mentre gran part de la plantilla es troba a Hèlsinki per disputar el partit d'aquest dissabte, a la Ciutat Esportiva ha continuat l'activitat amb els jugadors no convocats. Leo Messi, Mascherano, Mathieu, Song i Alves s’han entrenat aquest matí per continuar amb la seva preparació de cara a l'inici de la competició oficial. El francès ha pogut realitzar la sessió malgrat no tenir encara l’alta mèdica. Per la seva banda, Adriano ha pogut fer part de l’entrenament amb el grup.

En aquesta sessió, Xavi i Neymar Jr han realitzat treball específic per continuar amb la recuperació de les seves respectives lesions. El capità segueix recuperant-se d'unes molèsties en el bessó intern de la cama esquerra, i el brasiler de la lesió d'esquena que va patir durant el Mundial del Brasil. Qui no ha estat present en l'entrenament ha estat Ibrahim Afellay, amb permís del Club per solucionar el seu futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut