fcb.portal.reset.password

Entrades FCB - Bayern

BAYERN DE MUNIC – FC BARCELONA: Les localitats per a la tornada, a partir del 27 d’abril

Des del dilluns 27 d’abril, a partir de les 10 hores, i fins al dimarts 28, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud d’entrades per al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, que enfrontarà el FC Barcelona contra el Bayern de Munic a l’Allianz Arena (12 de maig, a les 20.45 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

2.238 entrades per a socis

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 3.292 entrades, que tindran un preu únic de 70 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (2.238) i les penyes (560). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Bayern-FCB::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formsemis2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dimecres 29 d’abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, entre el 29 i el 30 d’abril, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions per a la recollida.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida de l’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, s'haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que, amb l’autorització corresponent, recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

FC BARCELONA – BAYERN DE MUNIC: Les localitats per a l’anada, a partir del 27 d’abril

També el dilluns 27 d’abril, a les 10 hores, els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat exclusiva per comprar les entrades disponibles per al partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions que es jugarà a l’Estadi (6 de maig, a les 20.45 hores).

Les entrades es podran comprar per internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Es podran adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

El dimarts 28 d’abril, a les 10 hores, el procés de venda d’entrades per al Barça-Bayern de Munic s’obrirà per a la resta de socis del FC Barcelona i públic en general.

[[BOTOVERMELL::Entrades++FCB-Bayern::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/propers-partits-futbol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();