Engega el Barça 2014/15 amb proves mèdiques i físiques

Engega el Barça 2014/15 amb proves mèdiques i físiques

El primer equip de futbol ha tornat a l’activitat amb una jornada dedicada a realitzar diferents proves mèdiques i físiques Hi han participat onze futbolistes del primer equip i tretze del filial

El Barça de Luis Enrique ha fet els primers passos aquest dilluns 14 de juliol. Com és habitual, la primera presa de contacte han estat les tradicionals analítiques i proves mèdiques pròpies de cada inici de pretemporada. Hi han pres part onze del primer equip (Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello i Bojan) i tretze del filial (Patric, Ie, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Roman, Dongou i Adama).

L’activitat s’ha portat a terme a la Ciutat Esportiva, a primera hora del matí. La plantilla blaugrana s’ha estrenat amb analítiques. Tot seguit, de forma esglaonada, s’han succeït una anàlisi biomecànica, un electrocardiograma, una ecografia, una prova d’esforç i densitrometria.

Dobles sessions i debut

Cal recordar que els futbolistes que han disputat el Mundial al Brasil amb les seves seleccions durant l’estiu s’aniran incorporant progressivament a l’equip en el transcurs de la pretemporada.

A partir de dimarts, el cos tècnic encapçalat per Luis Enrique ha programat dobles sessions d’entrenament diàries, a les 9.30 h i a les 18.30 h per evitar tant com sigui possible les franges de més calor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut