Empat del PSG abans de rebre el Barça (1-1)

Els parisencs no han aconseguit superar al Toulouse en un partit en què no han jugat ni Zlatan Ibrahimovic ni Thiago Silva L’APOEL tampoc ha pogut aconseguir la victòria, mentre que l'Ajax s’ha imposat clarament en el seu partit de l'Eredivisie

El Paris Saint Germain ha empatat a un en la seva visita al camp del Toulouse. Ho ha fet en un partit molt incòmode per als de Laurent Blanc i en el qual no han comptat amb les seves dues grans estrelles, Ibrahimovic i Thiago Silva. Els locals, que s’han avançat al marcador en els minuts inicials amb un gol de Ben Yedder, han vist com els parisencs han empatat el partit en el minut 33 amb una diana de Bahebeck. Després del gol de la igualada els de Laurent Blanc han sigut incapaços d'anotar un altre que els donés la victòria i han vist com se'ls han escapat dos punts més en el que va de temporada.

Tampoc ha sigut capaç d'aconseguir la victòria l'APOEL de Nicòsia, que ha empatat contra el Limasol a la setena jornada de la Primera Divisió de Xipre, en un partit en què ha deixat a alguns dels titulars com Sherindan a la banqueta pensant en la segona jornada europea. Aquest empat a 0 manté al conjunt xipriota al capdamunt de la taula.

Per la seva banda, l'Ajax d'Amsterdam ha aconseguit una contundent victòria contra el Breda a domicili amb especial protagonisme del davanter islandès Sigthorsson que ha anotat un hat-trick. Els de Frank de Boer han encarrilat el partit a la primera part després d'arribar al descans amb un 0 a 3 favorable, i en la segona part s’han encarregat de defensar el resultat. Han completat la golejada 'ajacied' Veltman i Van Rhijn.