fcb.portal.reset.password

Elche v FC Barcelona

Dissabte 24 de gener 2015

Los Angeles – 9:00 PM (WST) / Nova York – 12:00 PM (EST)

beIN SPORTS CONNECT, beIN Sports en Español, beIN Sports USA, SiriusXM FC

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Brasil – 3:00 PM (Brasilia)

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.com.br

Amèrica Llatina – Buenos Aires 2:00 PM / Santiago Xile 2:00 PM / Mèxic DF 11:00 AM

FC Barcelona: @fcbarcelona_es and www.fcbarcelona.es

DIRECTV Play Latin America, DIRECTV Argentina

Regne Unit – 5:00 PM

Sky Go, Sky Go Extra, Sky Sports 5/HD

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

França – 6:00 PM (CET)

BeiN Sports2

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr

Barcelona – 6:00 PM (CET)

Canal+ Yomvi, GOL T, Canal+ Liga / HD, Gol Stadium, Canal+ Multideporte 1

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es

Països Àrabs – 8:00 PM (Horari Meca)

beIN Sports Arabia 2 HD, beIN Sports Arabia 16 HD, beIN Sports Connect Arabia

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com

Rússia – 9:00 PM (MSK)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

NTV+ Sport Online, Setanta Sports Eurasia

Índia – 10:30 PM (IST)

FC Barcelona: @fcbarcelona  www.fcbarcelona.com

Star Sports HD 1 Asia, Star Sports 4 Asia

Diumenge 25 de gener 2015

Indonèsia – 0:00 AM (WIB)

Fox Sports 2 Cambodia, RCTI - Indonesia, Fox Sports 2 Indonesia, Orange TV Indonesia

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id

Xina – 1:00 AM (CST)

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i www.fcbarcelona.cn

Japó – 2:00 AM (JST)

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp

SKY PerfecTV LIVE, WOWOW

Austràlia – 4:00 AM (Sydney)

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Fox Sports Play, Foxtel Play, Fox Sports 4 Australia

                                                                                                                *Source: Live Soccer TV

Tornar a dalt