fcb.portal.reset.password

Aficionats del Barça en el partit al camp del PSG / MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dimarts els socis del FC Barcelona han sobrepassat, amb les seves peticions, les 13.294 entrades disponibles dirigides per a aquest col·lectiu per a la final de la Lliga de Campions a Berlín. A les 19 hores, el Club havia rebut 32.648 sol·licituds agrupades en 15.104 peticions. El procés per demanar entrades finalitzarà el proper dijous 21 de maig, a les 19 hores. Recordem que és exclusiu per a socis del Club i la sol·licitud s’haurà de fer a través d’un formulari disponible a www.fcbarcelona.cat.

Com que el nombre de sol·licituds ha superat el número d’entrades disponibles, el divendres 22 de maig, a les 10 del matí, es celebrarà davant de notari i en un acte públic el sorteig per conèixer els socis que podran gaudir de la final de la Champions del dia 6 de juny entre el Barça i la Juventus.

Aquest dimarts és el segon dia en què el procés ha estat obert. Dilluns, a les 19 hores, els socis van demanar 12.109 entrades agrupades en 5.729 peticions.

El FC Barcelona disposa per a la final de la Lliga de Campions de Berlín un total de 19.550 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (13.294) i les penyes (3.323). La resta es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++FINAL DE LA CHAMPIONS::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formberlin2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Finalitza el primer procés de compra d’entrades per a la Copa

D’altra banda, aquest dimarts, a les 19 hores, ha finalitzat el primer procés de compra d’entrades de la final de la Copa del Rei per als 25.664 socis agraciats durant el sorteig. El termini s’ha tancat després que divendres es decidís ampliar fins avui la venda davant de l’alta nombre de peticions premiades que encara no havien estat activades com a compra.

Ara les entrades que no hagin estat adquirides seran reassignades a les peticions consecutives dels socis a partir del número final de tall del sorteig. Aquests seran informats el 20 de maig a través d’un correu electrònic, i els dies 20, 21, 22, 25 i 26 de maig hauran de comprar i recollir la seva entrada de manera presencial a les taquilles situades a l’accés 15.

Recordem que les peticions agraciades en el sorteig de repartiment celebrat el dimecres 6 de maig van ser de la 16.715 a la 27.470 i de la 1 a la 588.

Tornar a dalt