fcb.portal.reset.password

L'equip celebrant la victòria de la temporada passada al Bernabéu / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Els socis del FC Barcelona han demanat un total de 3.798 entrades, agrupades en 1.634 peticions, per veure des de l’Estadi Santiago Bernabéu el partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, que es jugarà dissabte 25 d’octubre, a les 18 hores.

El procés de sol·licitud, obert des del dimarts 7 d’octubre, a les 10 del matí, i fins aquest dimecres, a les 19 hores, s’ha tancat amb una demanda superior a les entrades disponibles per a socis (340 entrades).

D’aquesta manera aquest dijous, a les 10 del matí, tindrà lloc el sorteig davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, així com també divendres, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-les. En el cas que el soci no les pugui recollir, s’haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, les anirà a buscar en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Recordem que cada soci podia fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposa d’un total de 500 entrades que tindran un preu únic de 70 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (340) i les penyes (85). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();