fcb.portal.reset.password

Bartra, durant la tarda lliure de dimecres / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

1) Arribada i primer entrenament

Dilluns, l’equip sortia de Barcelona cap a terres angleses. Allà els esperaven el bon temps i unes instal·lacions ideals per posar l’equip a punt per a l’inici de temporada. A la tarda, l’equip va realitzar el primer dels set entrenaments que acabarien fent.



2) Parlem amb... Claudio Bravo

El porter xilè, que s’incorporava aquell mateix dilluns a la dinàmica del primer equip, explicava les seves primeres sensacions com a porter del Barça.



3) Dimarts, doble sessió de feina

Després d’un dilluns de viatge i entrenament, dimarts l’equip augmentava la càrrega de feina amb una doble sessió a St. George’s Park.



4) El torn de Rafinha

El migcampista, que viurà una nova experiència amb Luis Enrique, explica les bones sensacions de l’equip a terres britàniques.



5) La sessió de dimecres, en sis minuts

Un vídeo de sis minuts de duració repassa l’entrenament matinal que va dur l’equip a Birmingham.



6) Una tarda lliure

Dimecres a la tarda l’equip no va entrenar. El moment ideal, doncs, per distreure’s jugant al billar o al ping-pong.



7) Els objectius de Deulofeu

Gerard Deulofeu revela que ha complert un dels seus objectius tornant a Can Barça. També explica qui és el millor jugant al tennis taula.



8) Així es prepara el material del primer equip

Dijous, dia de dos entrenaments i amb la roda de premsa de Gerard Piqué. Tot, resumit en uns set minuts en què també es veu com es prepara el material de l’equip.



9) Les sensacions de Bartra i Sergi Roberto

Durant l’últim dia d’‘stage’ dos dels jugadors amb un futur més prometedor del primer equip, Sergi Roberto i Marc Bartra, van explicar les seves sensacions durant la pretemporada.



10) Les ganes de Rakitic

El fitxatge croat comenta les seves primeres sensacions com a blaugrana després d’una setmana treballant sota les ordres de Luis Enrique. Confessa tenir moltes ganes de partit.



11) Últim entrenament i atenció als mitjans

L’inside view de l’última jornada a Anglaterra recull el darrer entrenament a St. George’s Park i l’atenció als mitjans dels set fitxatges culers desplaçats fins a Birmingham.

Tornar a dalt