fcb.portal.reset.password

L'equip ha rebut els cotxes Audi. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El president Bartomeu i el vicepresident Cardoner, a l'acte d'Audi. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Luis Suárez, amb l'Audi de la temporada 2014/15. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Els jugadors del FC Barcelona han pogut gaudir d’una experiència nova en la conducció i han pogut provar en primícia el primer vehicle híbrid endollable d’Audi, l’A3 Sportback e-tron, que els ha permès comprovar de primera mà la importància de les noves tecnologies en el desenvolupament de la mobilitat sostenible del futur. Aquesta experiència ha estat prèvia a la recollida anual dels nous cotxes que conduiran durant aquesta temporada 2014/15.

Els integrants del primer equip, dividits en diferents grups, han participat en l’Audi e-tron challenge, un desafiament que consistia a superar una sèrie d’exercicis per produir energia elèctrica amb tres estacions de càrrega. Entre aquests exercicis han destacat les Audi e-tron Bikes, un prototip de bicicleta de propulsió elèctrica en què s’han aplicat les tres tecnologies amb què Audi vol revolucionar el futur: Audi ultra, Audi e-tron i Audi connect.

A mes, els jugadors també han hagut de demostrar la seva capacitat de reacció i els seus reflexos en l’Audi Batak, un panell lluminós dissenyat per millorar la coordinació i la velocitat de reacció. El tercer grup de jugadors ha comprovat la seva habilitat amb una pilota especial, realitzant tocs per recarregar-la d’energia.

A continuació han conduït el nou Audi A3 Sportback e-tron, que pot recórrer fins a 50 km en mode exclusivament elèctric, i disposa d’una autonomia d’uns altres 890 km funcionant amb un motor TFSI de 204 CV. La gestió híbrida regula de forma intel·ligent la interacció dels motors. Aquest vehicle ve carregat d’innovació i prestacions i ha estat creat per a les ciutats del futur.

Marc Gené, l’amfitrió de l’acte

L’acte d’Audi, que s’ha realitzat a l’esplanada de l’Auditori 1899, ha comptat amb un amfitrió molt especial, el pilot Marc Gené, subcampió de les 24 hores de Le Mans, que ha explicat als jugadors les virtuts de la nova tecnologia i ha desvelat els secrets del seu vehicle, l’R18 e-tron, guanyador de la prestigiosa prova de resistència.

Acte seguit, la primera plantilla i el tècnic Luis Enrique han rebut els nous vehicles de la temporada 2014/15. L’Audi A7 Sportback i l’Audi Q7 han estat els cotxes més demandats pels jugadors.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Fa vuit anys que el FC Barcelona i Audi van començar una relació que va molt més enllà d’un patrocini. Ens sentim identificats amb una companyia que és líder del seu sector. Per nosaltres és una satisfacció i un orgull compartir la passió per voler ser millors cada dia, per evolucionar i créixer, apostant per les noves tecnologies, la innovació i l’esportivitat. Ens agrada molt la iniciativa d’Audi en favor de la mobilitat sostenible a les nostres ciutats a través d’e-tron, la tecnologia híbrida endollable d’Audi”.

Declaracions del director d’Audi España, Guillermo Fadda:

“El nostre repte més immediat és seguir avançant a l’hora d’oferir solucions per aconseguir una mobilitat sostenible en les nostres ciutats a través de la tecnologia, i el següent pas es diu e-tron”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();